Élet-Stílus

Lesérült a falkavezér, Campbell a negyedosztályban

Két-három hétig nem számíthat csapatkapitányára a német bajnok Wolfsburg. Az Everton orosz válogatottal erősített, a Tottenham brazil tehetséget nézett ki magának. Rövid focihírek.

Az Everton leigazolta a Lokomotív Moszkvától Dinijar Biljaletgyinovot. A 24 éves középpályásért 11 millió euró körüli összeget fizettek a liverpooliak.

Hároméves szerződést kötött a Portsmouth a Lens csatárával, Aruna Dindanéval. Az elefántcsontparti támadó 4 millió font fejében költözött a Fratton Parkba. Dindane négy év után hagyta el a francia gárdát, amelyben 102 bajnokin 27 gólt szerzett.

Kölcsönadta fiatal magyar játékosait a Liverpool. Németh Krisztián az AEK Athén, Simon András a spanyol másodosztályú Córdoba együttesében focizik a következő idényben.

Lesérült a falkavezér, Campbell a negyedosztályban 1

Az angol negyedosztályban folytatja karrierjét Sol Campbell. A 73-szoros angol válogatott védő a Notts County-nál írt alá ötéves szerződést. Campbell a nottinghamiek első igazolása azóta, hogy a korábbi angol és mexikói szövetségi kapitány, Sven-Goran Eriksson sportigazgatói feladatokat vállalt a klubnál.

16 millió eurós ajánlatott tett a Tottenham az Internacional 20 éves középpályásáért, Sandróért. A Spurs illetékesei hétfőn utaznak Brazíliába, hogy tárgyaljanak a korábbi brazil U20-as csapatkapitány átigazolásáról.

Térdsérülést szenvedett a Wolfsburg csapatkapitánya, Josué. A brazil középpályás 2-3 hétig nem játszhat.

Ugyancsak a térdproblémái adódtak az Arsenal kapitányának, Cesc Fabregasnak, a spanyol irányítónak a szalagjai húzódtak meg. Arséne Wenger szerint a játékosnak csak a ma esti, Celtic elleni BL-visszavágót kell kihagynia, hétvégén már ott lesz a Manchester United elleni bajnokin.

A BL-selejtezők keddi mérkőzésein öt csapat biztosította részvételét a csoportkörben: Atlético Madrid, Debrecen, Fc Zürich, Lyon, Maccabi Haifa.

Főtáblára jutott a Sahtar Donyeck az Európa Ligában, miután az ukrán csapat az idegenben elért 3-0 után hazai pályán is legyőzte 2-0-ra a török Sivassport. Az EL rájátszásának további mérkőzéseit csütörtökön rendezik.

71 éves korában elhunyt a Juventus és a Brescia egykori kiváló csatára, Virginio De Paoli. A háromszoros olasz válogatott támadó 1966 és 1968 között 22 gólt szerzett a Juventusban, és bajnoki címet ünnepelhetett a csapattal. De Paoli a Bresciában még jobban teljesített, 268 bajnokin 133 alkalommal talált be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik