Élet-Stílus

Lemondott a Hannover trénere

Nem sokat kellett várni az első trénercserére a Bundesligában. A Liverpool védőt igazolt, Huntelaar kihagyja az első milanos bajnokiját. Rövid focihírek.

Megsérült Heurelho Gomes. A Tottenham brazil válogatott kapusa combhúzódást szenvedett a Hull City elleni, 5-1-re megnyert bajnokin.

A Fulham egy évre kölcsönvette a West Bromwich középpályását, Jonathan Greeninget. A londoni együttes idény végén 4,5 millió font fejében végleg megszerezheti a játékost.

Pedro Rodríguez, a Barcelona középpályása ötéves szerződést kötött nevelőegyesületével. A 22 éves szélső 2007-ben csatlakozott a Barca B csapatához.

Két forduló után távozik (MTI/EPA)

Két forduló után távozik (MTI/EPA)

Lemondott Dieter Hecking, a Hannover trénere. A 44 éves edző 2006 óta irányította a Hannovert. A szakember posztját ideiglenesen a klub fiataljaival dolgozó Andreas Bergmann veszi át.

Nem léphet pályára Klaas-Jan Huntelaar az AC Milan szezonnyitó mérkőzésén. A holland csatár kénytelen lesz letölteni egy mérkőzésre szóló eltiltását, melyet a Real Madrid játékosaként kapott május 31-i kiállítását követően.

Felipe Melo után Franco Semioli is elhagyta a Fiorentinát. A Sampdoria kétéves szerződést kötött a háromszoros olasz válogatott szélsővel.

Görög középhátvédet igazolt a Liverpool. Az angolok mintegy 1,7 millió eurót fizettek Szotiriosz Kirgiakoszért az AEK Athénnek. A 30 éves válogatott játékosnak a vasárnap megsérült Martin Skrtelt és a szintén nem egészséges Daniel Aggert kell majd pótolnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik