Élet-Stílus

Gera posztjára igazolt a Fulham

A Premier League-ben folytatja a Real Madridtól elküldött hátvéd, a Chelsea eladta egy támadóját, és középpályást vásárolt. A Fulham Gera Zoltán posztján erősített, az Odensében folytatja a Manchester United egykori kapusa. Rövid focihírek.

Kétéves szerződést kötött a Blackburn Rovers együttesével Michel Salgado. A veterán jobbhátvéd 10 éven át szolgálta a Real Madridot.

A Werder Bremen végleg megvásárolta a Chelsea-től az előző szezont már Németországban töltő Claudio Pizzarót. A Kékek a perui csatár árát Szlovákiában költötték el, 1,75 millió euróért megvették a MFK Kosice szerb származású középpályását, Nemanja Maticot.

A Fulham három évre szerződtette Damien Duffot, a Newcastle ír válogatott szélsőjét. A 30 éves középpályásért a brit média szerint négy millió fontot fizettek a londoniak. Duff korábban focizott a Blackburnben és a Chelsea-nél is.

Duff a Newcastle-el kiesett az élvonalból

Duff a Newcastle-lel kiesett az élvonalból

A dán Odense együtteséhez igazolt Roy Carroll, az északír válogatott kapusa. A 31 éves portás legutóbb a Derby County kapuját védte, de a másodosztályú együttesnél nem tartottak igényt az egykori Manchester United-játékosra. Carroll hároméves szerződést kötött az előző idény ezüstérmesével.

Két évvel meghosszabbította szerződését Andrej Kobelev, a Dinamo Moszkva edzője. A tréner 2006 óta dolgozik a csapattal.

Térdsérülés miatt nem lesz ott az Európa Liga selejtezőinek rájátszásában Carlos Martins, a Benfica egyik legjobbja. A 27 éves válogatott irányítóra négy hét pihenő vár. A Benfica csütörtökön az ukrán Vorszkla Poltava együttesével játszik az Európa Ligában.

Újabb térdműtét vár a Hull City kapitányára, Ian Ashbee-re. A középpályás a csapat közleménye szerint az egész szezont kénytelen lesz kihagyni. Asbee májusban szenvedett keresztszalag-szakadást, és eredetileg szeptemberre tervezte a visszatérést.

Csapatkapitány nélkül maradt a Lyon is, Sidney Govou a hétvégi, Valenciennes elleni bajnokin meghúzódott, felépülése akár egy hónapig is eltarthat.

A Bari hivatalos honlapján közölte, megegyezett egy amerikai befektetővel a klub eladásáról. A papírok aláírására várhatóan októberben kerül sor. Az új tulajdonosnak, Timothy Bartonnak az a célja, hogy néhány éven belül európai elitcsapatot faragjon a Serie A újoncából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik