Élet-Stílus

László Csabáékat elverték, Riisét átverték

Lesérült az olasz bajnok Internazionale argentin középpályása, beperelte volt ügynökét John Arne Riise, Tim Wiese arra kérte a német szövetségi kapitányt, hogy inkább a társaknak adjon lehetőséget az elkövetkező két meccsen. Rövid focihírek.

Victor Sanchez, a Barcelona 21 éves védője a másodosztályú Xerezben folytatja pályafutását – egy évig, kölcsönben.

Egy hónapot kihagy Esteban Cambiasso. Az Internazionale védekező középpályása a Juventus elleni pénteki TIM Kupa-mérkőzésen szenvedett térdsérülést.

Az UEFA kiadta azon játékosok listáját, akik a Bajnokok Ligája tavalyi szezonja alapján a legjobbjak lehetnek posztjukon. A listán csak négy együttes játékosai képviseltetik magukat, a Barcelona hat, a Manchester United három, a Chelsea kettő, a Liverpool egy futbalistája került a legjobbak közé.

László Csabáékat elverték, Riisét átverték 1

Beperelte volt ügynökét John Arne Riise. Az AS Roma védője hétfőn a stavangeri bíróságon bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy Einar Baardsen 2,5 millió eurót csalt ki tőle. Az ügynök 2001-től 2005-ig képviselte a norvég szélsőt, akinek pénzét saját vállalataiba fektette, egy bankkölcsönhöz pedig aláírását is meghamisította. Baardsen mindent tagad.

Tim Wiese, a Werder Bremen kapusa arra kéri Joachim Löw szövetségi kapitányt, hogy ne hívja be a válogatottba a következő két mérkőzésen. Wiese indoklása: Dél-Afrikával Leverkusenben, Azerbajdzsánnal Hannoverben játszik a Nationalelf, melynek másik két állandó kerettagja kapusposzton a leverkuseni Rene Adler és a hannoveri Robert Enke.

Az AC Milan előkészületi mérkőzésen 1-1-et játszott a Juventusszal, majd büntetőkkel 5-4-re győzött. A Rossoneri ezzel nyolc zsinórban elszenvedett vereség után nyert, egyben otthon tartotta a Berlusconi-trófeát.

Súlyos vereséget szenvedett a Bundesliga 2 második fordulójában az Aachen. A stadionavatón több mint harmincezren nézték, ahogy a St. Pauli 5-0-ra veri a hazai együttest.

Kikapott a skót bajnokság nyitófordulójában a Hearts. László Csaba együttesét a Dundee United győzte le 2-0-ra, mindkét gólt az angol Danny Cadamarteri szerezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik