Élet-Stílus

Brady két touchdown-passzal tért vissza

Tom Brady, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots irányítója csaknem egyéves kihagyás után két touchdownt eredményező passzt adott Philadelphia Eagles elleni győztes előszezon-mérkőzésen.

A profi amerikaifutball-liga egyik legjobb irányítója lényegében teljesen kihagyta az előző szezont, miután az első mérkőzésen súlyos térdsérülést szenvedett. Tom Brady kedd hajnalban, a Philadelphia elleni előszezon-mérkőzésen tért vissza a pályára.

A 32 éves, kétszeres Super Bowl-MVP játékos két touchdown-passzal járult hozzá csapata 27-25-ös győzelméhez; 15 kísérletéből 10-szer jó helyre küldte a labdát, kereken 100 yardot passzolt, egy esetben azonban eladta a labdát.

Az ellenfélnél nem lépett pályára az újonnan igazolt, börtönviselt Michael Vick. Vele kapcsolatban Brady megjegyezte, sokakkal ellentétben őt nem lepte meg, hogy tiltott kutyaviadal szervezés miatt elítélt „kolléga” egy plusz egy éves szerződést kapott a Philadelphia Eaglesnél, amely tavaly a konferencia-döntőig menetelt a rájátszásban.

„Tényleg nem, ő ugyanis egy jó játékos” – mondta Brady.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik