Élet-Stílus

Tovább izgulhatunk Pókemberért

Miközben lassan megkezdődnek a negyedik Pókember-film produkciós munkálatai, a Sony Pictures már csöndben leszerződött James Vanderbilttel, hogy megírja a következő két epizód forgatókönyvét is.

Vanderbilt a negyedik részen is dolgozott, ám a stúdió aztán más szerzőkkel még kétszer átíratta a könyvét, mire végre teljesen elégedett lett vele. A Pókember 4. forgatása jövő év elején kezdődik, a filmet 2011 májusában szeretnék forgalmazni – osztotta meg értesülését a Variety című hollywoodi szaklap online kiadványa.

Az még nem világos, hogy Sam Raimi rendező, a szuperhőst alakító Tobey Maguire, illetve a szerelmét játszó Kirsten Dunst beszállnak-e az ötödik és hatodik folytatásba, amit szorosan összefüggő részekként képzelt el a stúdió. Ha nemet mondanak, a dupla epizód akár a franchise újrakezdésének kiindulópontjául is szolgálhat – értékelte a variety.com.

De ha ekkora a bizonytalanság, vajon mi értelme Vanderbilt foglalkoztatásának? – tette fel a lap a kérdést. A válasz az epizódok megjelenése között egyre nyúló időszakadékban rejlik.

A Sony szeretne minél naprakészebb lenni, hiszen míg az eredetitől a második rész bemutatásáig csak két év telt el, a harmadikra már hármat kellett várni, a negyedik moziba kerülésére pedig négy év szünet után kerül sor. A stúdió egyszerűen nem akar fél évtizedet kihagyni egyik legfontosabb produkciósorozata életéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik