Élet-Stílus

Premier League: Fülöp a hét csapatában

Az angol labdarúgó Premier League első fordulóját követően a skysports.com beválogatta a hét csapatába Fülöp Mártont, a Sunderland magyar kapusát.

A Sunderland a nyitányon 1-0-ra nyert a Bolton otthonában – elsősorban a magyar kapus számos bravúrjának köszönhetően.

A népszerű skysports.com-nál is nagyra értékelték Fülüp pazar teljesítményét, aki így bekerült a hét csapatába, ráadásul a weboldal szerint a hét védése is Fülöpé volt, miután a szünet előtt fantasztikus reflexszel hárította Gary Cahill fejesét.

A hét játékosa Cesc Fabregas, az Evertont 6-1-re kiütő Arsenal karmestere lett, a hét gólját pedig Hugo Roddalleg lőtte.

A Wigan kolumbiai csatára az Aston Villa ellen – jókora meglepetésre – 2-0-ra megnyert találkozón a tizenhatoson kívülről bombázott védhetetlenül a jobb felső sarokba.

skysports.com – a hét csapata

Fülöp Márton (Sunderland) – Mario Melchiot (Wigan Athletic), Thomas Vermaelen (Arsenal), Sébastien Bassong (Tottenham), Gaël Clichy (Arsenal) – Cesc Fabregas (Arsenal), Gareth Barry (Manchester City), Wilson Palacios (Tottenham) – Wayne Rooney (Manchester United), Didier Drogba (Chelsea), Hugo Roddallega (Wigan Athletic)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik