Élet-Stílus

Talmácsi egy pilótát előzött meg

Talmácsi Gábor a 16. helyen zárta a Cseh Nagydíj pénteki szabadedzését a királykategóriában. A 250-esek között Német Balázs a 20., Tóth Imre 24. lett.

Talmácsi a nyári szünet után kedvenc pályáján, vélhetően sok magyar előtt próbálkozik meg újra a pontszerzéssel, a kezdés azonban nem volt túl biztató, mivel Talma csak egy pilótát, az olasz Michel Fabriziót előzte meg a pénteki szabadedzésen.

Talma a 16. helyen végzett (MTI/EPA)

Talma a 16. helyen végzett (MTI/EPA)

Talma több mint három másodperccel volt lassabb mint az edzéselső, a spanyol Jorge Lorenzo, aki a MotoGP honlapja szerint 1:56:595-tel pályacsúcsot repesztett a brnói pályán.

A második helyen csapattársa, az olasz Valentino Rossi végzett, a harmadik pedig a spanyol Daniel Pedrosa lett. A soron következő három futamot kihagyó ausztrál Casey Stoner helyettese, a finn Mika Kallio a hetedik időt motorozta.

A 250-es géposztályban a spanyol Hector Barbera volt a leggyorsabb, míg Német Balázs a 20., Tóth Imre a 24. helyen zárt pénteken. A nyolcadliteres kategóriában a brit Bradley Smith nyerte a szabadedzést.

Eredmények

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik