Élet-Stílus

Messi a bajnoki rajtot is kihagyhatja

Thierry Henry és Zlatan brahimovic biztosan nem lép pályára az Atheltic Bilbao ellen, s Lionel Messi játéka is kérdéses a vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésen.

Thierry Henry és az Intertől igazolt Zlatan Ibrahimovic még nem gyógyult fel sérüléséből, ezért kihagyja a Szuperkupa-döntő első, bilbaói találkozóját. Messi sem teljesen egészséges, a combját fájlalva tért vissza az argentin válogatott hétközi mérkőzéséről, így az ő játéka is kérdéses a Bilbao ellen.

Sőt, az Aranylabda várományosa a bajnoki rajtot is kihagyhatja, miután öt nappal a Sporting Gijon vendégjátéka után az argentinokra fontos világbajnoki selejtező vár Brazília ellen. „Beszélek az edzőnkkel, Guardiolával, és engedélyt kérek arra, hogy mielőbb csatlakozhassak a válogatotthoz” – mondta Messi.

A címvédő Barcelona egyébként a Sahtar Donyeck elleni európai Szuperkupa-mérkőzés miatt a többiekkel ellentétben nem augusztus utolsó hétvégéjén, hanem azt követő hétfőn debütál a spanyol bajnokságban.

Fizetésemelés torresnek

Új, magasabb fizetést garantáló szerződést kapott klubjától Fernando Torres, a Liverpool spanyol labdarúgója. A 25 éves támadó kontraktusa 2013-ig szól, ám most további egyéves opciót is belevettek a szerződésbe a fizetésemelés mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik