Élet-Stílus

Argentin csatárt vett a Fiorentina

Jövő héten már játszhat új csapatában Zlatan Ibrahimovic, a Fiorentina fiatal argentin csatárt vásárolt. A Juventus középpályása, Sebastian Giovinco combsérülést szenvedett. Rövid hírek.

A Fiorentina lecsapott a Lanús 19 éves csatárára, Eduardo Salvióra. A legnagyobb argentin tehetségek között emlegetett játékosért 10,5 millió eurót fizettek a Violák.

A Schalke csapatánál szerepel próbajátékon Carlos Mineiro, a Chelsea lejárt szerződésű brazil védője. A gelsenkircheniek várhatóan egy évre szerződtetik a 24-szeres válogatott bekket.

Az Aston Villa egyéves szerződést kötött Andy Marshallal. A 34 éves kapus kontraktusa nyáron lejárt a Championshipben szereplő Coventry City-nél, a Villa így ingyen jutott a korábbi U21-es angol válogatott portáshoz. Marshall pályafutása során állt a Norwich, az Ipswich és a Millwall kapujában is.

Cattermole (fehérben) a Sunderlandnél folytatja (MTI/EPA)

Cattermole (fehérben) a Sunderlandnél folytatja (MTI/EPA)

A Sunderland 6 millió fontot fizetett a Wigan Athletic együttesének Lee Cattermole-ért. A 21 éves középpályás négy évre szerződött a Fény Stadionjába, ahol ismét együtt dolgozhat azzal a Steve Bruce-szal, aki tavaly nyáron 3,5 millió fontért a Wiganhez vitte őt.

A Reading hivatalosan is elismerte, elfogadta a Hull City ajánlatát Stephen Huntért. Az ír válogatott szélső érkezését várhatóan csütörtök délután jelentik be a Tigriseknél. Spanyol lapok közben azt is tényként közölték a Hull 2 millió eurót fizetett a Celta Vigo algériai csatáráért, Kamel Ghilasért.

Rendbejött Zlatan Ibrahimovic műtött csuklója, a svéd csatár jövő szerdán akár pályára is léphet új csapatában, a Barcelonában.

Szeptemberig várnia kell a Manchester City szurkolóinak Roque Santa Cruz első bajnoki fellépésére. Mark Hughes, az Égszínkékek trénere szerdán megerősítette, a paraguayi csatárnak további rehabilitációra van szüksége nyári térdműtétje után.

Combsérülést szenvedett a Villarreal elleni 4-1-re elveszített barátságos mérkőzésen a Juventus középpályása, Sebastian Giovinco. A fiatal irányító saját elmondása szerint legalább három hétig nem léphet pályára.

A külföldi játékosok számának korlátozását tervezi az Olasz Labdarúgó Szövetség (AIC). A testület elnöke, Sergio Campana a La Gazzetta dello Sportban úgy nyilatkozott, a fiatal olasz tehetségek támogatása érdekében hamarosan kezdeményezni fogja a kvóta bevezetését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik