Élet-Stílus

Rémhírek terjednek Overdose-ról

Mikóczy Zoltán a leghatározottabban cáfolta a lova állapotával kapcsolatos valamennyi ál- és rémhírt. Overdose jól van – és, ha valamivel lassabban is, mint amilyen sebességet a pályán megszokhattunk tőle – folyamatosan javul az egészségi állapota.

„Járni sem tud Overdose”, „Dózi tüdőgyulladást kapott” – írta a napokban több internetes oldal, hangsúlyozva, hogy Overdose egészségi állapota romlott, és komoly aggodalomra ad okot.

Mikóczy Zoltán, a ló résztulajdonosa azonban cáfolta a rémhíreket: “A ló semmiféle olyan jelet, semmiféle olyan elváltozást nem mutat, ami alapján akár csak felmerülhetne a gyanúja egy megfázásnak vagy tüdőgyulladásnak.”

Rémhírek terjednek Overdose-ról 1

Elmondása szerint Overdose egészségi állapota az elvárásnak megfelelő. Sajnos nem sikerült felgyorsítani a gyógyulását, de folyamatos ellenőrzés alatt áll, és egyértelműen javuló állapotot mutat. Naponta ellenőrzi az állatorvos, hetente háromszor pedig a patkolókovács. A patája gyógyulása is javuló tendenciát mutat, azonban meg kell várni, hogy megfelelő pataszerkezet alakuljon ki a patacsont körül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik