Élet-Stílus

Titkolják Jackson halálának okát

A nyomozók már tudják, mi áll a popsztár halottkémi jelentésében, de azt egyelőre nem hozzák nyilvánosságra. Közben a bíróság Michael Jackson üzleti szerződéseit átvizsgálta, és engedélyezte a koncertpróbákból készülő film elkészítését.

Még tart a hatósági vizsgálat Michael Jackson halála ügyében, ezért a nyomozásra való tekintettel a rendőrség kérésére egyelőre nem hozzák nyilvánosságra a régóta várt, s végre elkészült halottkémi jelentést. Sem a halottkémi hivatal, sem a rendőrség nem közölte, mikorra várható a boncolás eredményének publikálása.

A popsztár Los Angeles-i bérelt otthonában hunyt el váratlanul június 25-én. A nyomozók arra keresik a választ, milyen gyógyszerek játszhattak szerepet az 50 éves zenész halálában.

Rendőrségi források szerint magánorvosa, Conrad Murray elismerte, hogy erős érzéstelenítő hatású propofolt és egyéb nyugtatókat adott be Jacksonnak halála előtt pár órával.

A bírósági dokumentumok szerint a hatóságok a gondatlanságból elkövetett emberölés lehetőségét vizsgálják a sztár halálával kapcsolatban, s bár további hat orvos is képbe került, Murray a fő gyanúsított.

Elkészülhet a film

Egy Los Angeles-i bíróság közben a Jackson-hagyatékkal kapcsolatos több üzleti szerződést is átvizsgált, s többek között jóváhagyta azt a 60 millió dolláros megállapodást, amely a londoni Jackson-koncertturné szervezője, az AEG Live és a Sony Corp. érdekeltségébe tartozó Columbia Pictures között jött létre egy film készítéséről.

A This Is It elnevezésű turnéra való felkészülés alatt több száz órányi felvétel született a sztár próbáiról, amelyből a tervek szerint azonos címmel vágják össze azt a filmet, amely október 30-án kerülne a mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik