Élet-Stílus

Juhász Rolandot nézte ki magának a Bayern

A magyar válogatott védőjátékost a Kicker információi szerint a német sztárcsapat szeretné leigazolni. Az Anderlechtben futballozó Juhász Rolandra a németek állítólag 6 millió eurót (1,6 milliárd forint) hajlandóak áldozni.

A német sportnapilap információi szerint a Bayern München vezetői szeretnék megerősíteni a csapat védelmét, miután a brazil Lució az olasz Internazionaléban folytatja a pályafutását. Korábban felmerült a milanos Kakhaber Kaladze, illetve a benficás Luisao neve, legutóbb pedig a belga bajnokcsapat Anderlechtben futballozó Juhász Rolandé.

A 25 éves magyar játékost 6 millió euróért vásárolhatnák ki a németek a 2011-ig szóló szerződéséből. A lap szerint a 190 centiméter magas, jól fejelő védő remekül illene a bajor csapatba.

Juhász Rolandot korábban több klubbal (Arsenal, Tottenham, Bolton, Hull, Milan, Inter, Fiorentina) is hírbe hozták, de az Aston Villa érdeklődése volt a legkomolyabb. A birminghamiek végül letettek a leigazolásáról azok után, hogy Martin O’Neill, a birminghamiek vezetőedzője megtekintette a brüsszeli csapat Standard Liege elleni bajnoki döntőjének két találkozóját – a finálét végül elveszítette az Anderlecht -, és ezt követően határozott úgy, hogy nem akarja szerződtetni a 25 esztendős játékost.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik