Élet-Stílus

Gigapláza nyílik Zalában

Az üzlethelyiségek területének mintegy 80 százaléka már gazdára talált Zalaegerszegen, az augusztus végén nyíló Zala Park üzletközpontban, amely a térség legnagyobb bevásárlóközpontja lesz.

A bevásárlóközpont első üzletei, a sportszereket forgalmazó Decathlon és az Aldi diszkontlánc már hónapokkal ezelőtt megnyitotta kapuit, de az építkezés első fázisában további 13500 négyzetméternyi területen alakítottak ki üzleteket.

A 74-es és a 76-os főút kereszteződésében fekvő Zala Park összesen 25 üzletnek ad helyet, a kereskedelmi centrum a régió félmillió lakosának kínál majd bevásárlási lehetőséget.
A központ fejlesztői nemcsak a nagyobb kereskedelmi láncoknak kínálnak helyet, de a helyi kisvállalkozások számára is. Eddig egy 750 négyzetméteres elektronikai üzlet megnyitásáról tárgyaltak helyi vállalkozással, de vendéglátó egységek kialakítását is tervezik.

A Zala Park ingatlanfejlesztője a ConvergenCE, a finanszírozásért Európa egyik legnagyobb ingatlan-befektetője, az Europa Capital második alapja, az Europa Fund II felel. A ConvergenCE egyebek mellett a budapesti Nyugati tér melletti Eiffel Tér Irodaház és Kulturális Közpark, a pozsonyi Park One, valamint a IX. kerületi Citypoint9 Raktár- és Üzletközpont fejlesztője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik