Élet-Stílus

Brazil védőt vett a Szpartak

Örökre eltilthatják azokat, akik sportszerűtlenül szurkolnak a szerda esti magyar-román barátságos meccsen. Brazil védőt vett a Szpartak Moszkva, Cristiano Zanetti a Fiorentinában folytatja. Rövid focihírek.

A Zenit vezetői menesztették állásából Dick Advocaatot, a csapat edzőjét. A szentpétervári klub zsinórban négy mérkőzésen maradt nyeretlen az orosz bajnokságban, és visszaesett a 7. helyre.

Cristiano Zanetti a Fiorentinához igazolt. A Juventus 32 éves középpályásáért a Violák 2 millió eurót fizettek.

A Hull City egy évre kölcsönvette Jozy Altidore-t, a Villarreal 19 éves amerikai csatárát.

A Premier League-ben folytatja a fiatal amerikai (MTI/EPA)

A Premier League-ben folytatja a fiatal amerikai (MTI/EPA)

Szlavoljub Muszlint nevezték ki az Anorthoszisz Famaguszta trénerévé. Az 56 éves szerb trénernek ez a 14. profi klubja edzői pályafutása során.

Bekeményített az MLSZ a szerdai magyar-román barátságos meccs előtt. Kivezetik a stadionból, és a magyar válogatott meccseinek látogatásától örökre el is tiltják azokat, akik a Marian Cozma tiszteletére rendezett találkozón sportszerűtlenül szurkolnak. A Puskás-stadionba szerdán a magyar és a román zászlón kívül semmilyen más transzparenst nem lehet bevinni.

A Lokomotív Moszkva 6 millió euróért leigazolta Wágnert, a Cruzeiro 24 éves védőjét.

Radoslav Kovác szerződést kötött a West Ham Uniteddel. A 29 éves cseh középpályás 2005 óta volt a Szpartak Moszkva játékosa, de a 2009-es tavaszi szezont már az angol klubnál töltötte.

Lemondta a válogatottságot Carl Fletcher, aki korábban 36 alkalommal lépett pályára a walesi válogatott mezében. A 29 éves futballista 2004 óta játszott Wales nemzeti csapatában.

Influenzája miatt várhatóan kihagyja a Liechtenstein-Portugália felkészülési mérkőzést Cristiano Ronaldo.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik