Élet-Stílus

Erdei Zsolttal kesztyűzik Kótai Mihály

A profi ökölvívó pályafutását három és fél év után újrakezdő egykori nagyváltósúlyú WBF- és IBO bajnok Kótai Mihály (34-2-1) a WBO világbajnok Erdei „Madár” Zsolt segítségével készül debreceni fellépésére.

A profi ökölvívó-pályafutását három és fél évi szünet után újrakezdő ex-világbajnok Kótai Mihály a WBO, a Boksz Világszervezet jelenleg is hivatalban levő, félnehézsúlyú magyar világbajnokával, Erdei Zsolttal kesztyűzve készül az augusztus 19-én, Debrecenben esedékes Shield Security K-1 Magyar Nagydíjra.

Erdei Zsolttal kesztyűzik Kótai Mihály 1

A WBF és IBO szervezetek egykori nagyváltósúlyú címvédője a Főnix Csarnokban azzal a román Mihai Macovei-jel ütközik meg, aki eddigi 12 meccséből 7-et nyert meg, és kitűnő fizikai állapotban levő, nagy ütőerejű öklöző.

Kótai – aki a hivatásosok között 37 mérkőzést vívott, egy döntetlen és 2 vereség mellett 34-szer győzött – 2006-ban vonult visssza. 2009 januárjában döntött úgy, hogy újrakezdi a profi bokszot, s a bemutatkozáson már túl is jutott: júliusban, Várpalotán hat menetben verte a debreceni Szabó Tituszt.

A k-1.hu információja szerint a debreceni GP-re 2.900, 3.900, 5.900 és 9.900 forintért vásárolhatók belépők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik