Élet-Stílus

Czink is kiesett Los Angelesben

Czink Melindának - akárcsak egy nappal korábban Szávay Ágnesnek - az első forduló jelentette a végállomást a Los Angelesben zajló keménypályás női tenisztornán, miután három szettben kikapott Jekatyerina Makarovától.

Az orosz Makarova éppen úgy három szettben győzte le a magyar játékost, mint tette azt korábban Estorilban. Akárcsak a portugál tornán, ezúttal is a világranglista 59. helyén álló Czink Melinda került lépéselőnybe, miután az első szettben négy lehetőségéből háromszor is elvette riválisa adogatójátékát.

A második játszmában Czink két alkalommal ismét „lebrékelte” ellenfelét, adogatóként viszont nem tudta megismételni az első „menetben” mutatott formáját, az első szerváinak mindössze 58 százalékából ért el pontot. Makarovának hat bréklabdája volt, ebből hármat értékesített.

Czink nem járt sikerrel (MTI/EPA)

Czink nem járt sikerrel (MTI/EPA)

Az utolsó, döntő szakaszban az orosz játékos szája íze szerint alakultak a dolgok, Czink 0:3 és 15-30-nál két kettős hibát is vétett, később hiába „brékelt”, a rangsorban 39. Makarova jutott be – 3:6, 6:4, 6:1-gyel – a Los Angeles-i torna második fordulójába, egyúttal 2-0-ra alakította a Czink elleni mérlegét.

Los Angeles, női torna, 1. forduló:
Makarova (orosz)-Czink 3:6, 6:4, 6:1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik