Élet-Stílus

Messi és Trezeguet marad

A Bajnokok Ligája-győztes Barcelona szerződést hosszabbított legjobbjával, a Juventus is egy további évig számíthat francia világbajnok támadójára. Menesztették Lőw Zsolték edzőjét.

Lionel Messi új szerződést kötött a Barcelonával. Az argentin szélső évente 9,5 millió eurót keres majd, kivásárlási ára pedig 300 millió euró lesz.

David Trezeguet úgy döntött, szezon végéig mindenképp marad a Juventusnál. A 31 éves francia csatárnak 2011 nyaráig van érvényes szerződése a Zebrákkal, de hosszú hetekig úgy tűnt, a következő idényt már máshol kezdi.

Messi és Trezeguet marad 1

Martin Caceres, a Barcelona 22 éves uruguayi védője egyéves kölcsönszerződést kötött a Juventusszal. Ha a 15-szörös válogatott játékos beválik, 12 millió euróért végleg Torinóban maradhat.

Menesztették Lőw Zsolt csapata, a Mainz edzőjét. Jörn Andersennel a Mainz német kupa-meccsen kikapott a negyedik ligás Lübecktől. A kiesés után a csapat U19-eseinek trénere, Thomas Tuchel kapott megbízást.

Várhatóan kihagyja a szezon első mérkőzését Marouane Fellaini, az Everton 21 éves játékosa. A belga válogatott középpályás vírusos megbetegedés miatt marad távol az augusztus 15-i, Arsenal elleni bajnokitól.

Felépült Scott Brown, a Celtic középpályása. Szükség is lesz rá: a skótok szerdán BL-selejtezőt játszanak Moszkvában a Dinamóval. A Celtic még sosem jutott tovább hazai vereség után Európában, márpedig az első meccset az oroszok nyerték 1-0-ra.

A Málaga leigazolta Luquét és Edinhót. Az Ajax 31 éves spanyol támadója tavasszal kölcsönjátékosként már Málagában játszott, most ingyen lett a klubé. Arnaldo Edinhóért viszont 900 ezer eurót fizettek a spanyolok az AEK Athénnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik