Élet-Stílus

Már nálunk is kapható az új iPhone

Péntek reggeltől forgalmazza a T-Mobile Magyarországon az új iPhone 3GS mobiltelefont. Az új készülék elődjénél gyorsabb, nagyobb a memóriája és videofelvételre is alkalmas. A jelenlegi készlet maximum egy hétig lesz elég.

Az új készülék elődjét, az iPhone 3G-t 2008. augusztus 22-én vezette be a T-Mobile. Akik rendelkeznek ilyen telefonnal, és tart még a hűségnyilatkozatuk, azok kedvezményesen, új szerződés nélkül vásárolhatják meg a 3GS-modellt.

Az új készülékben a processzor sebessége javult, és gyorsabbak lettek az alkalmazások. A korábbi modellhez képest javult a kamera minősége is; az új kamera 3 megapixeles, így videofelvételre is alkalmas. További újdonság, hogy az elkészült videofelvétel szerkeszthető is az iPhone-nal. A készülék egyik hátránya, hogy angol nyelvű, a magyar nyelvet kizárólag SMS-íráskor támogatja.

Az iPhone 3GS kisebb, 16 gigabyte-os kapacitású modellje előfizetéstől függően 18 990-98 990 forintba, míg a nagyobb, 32 gigabyte-os készülék 44 990-125 990 forintba kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik