Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: távirányítós úszó tálca

Korábban a Csúcsfogyasztóban:
A jövő kétkerekűje
Grillvödör
Barbie-csocsó csajoknak

A Veréb is madár című filmben van egy jelenet, ahol a gazdag nyugati vendégek nyaralnak a Balatonnál. Mikor a vízben a matrcon sütkérező vendég rendel egy italt, a pincér az elegáns felszolgáló öltönyében elindul a tálcáján, és csurom vizesen szépen leszállítja a hűsítőt a kemény devizában fizető turistának.

Csúcsfogyasztó: távirányítós úszó tálca 1

Ha már akkor ideért volna ez a technikai újítás, akkor talán nem kellett volna szegénynek ilyen megalázó helyzetbe kerülnie, egyszerűen a vízre teszi a kis úszó tálcát, és a távirányítóval odavezérli a kedves vendégnek, aki akár a visszaútra már a pénzt is odateheti.

Az már más kérdés, hogy vélhetően egy kicsit nagyobb hullámzás esetén már problémák adódhatnak, de a visszajáró is további gondokat okozhat. Ha azonban egy medencében akarjuk használni, akkor annak gyakorlatilag semmi értelme, mert egy felfújható fotellel nagyjából két tempóval megközelíthető bármelyik széle egy medencének. Macerásabb üzembe helyezni és bohóckodni a távirányítóval. Játéknak meg egyszerűbb egy távirányítós motorcsónak.

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik