Élet-Stílus

Újinfluenza-gyanús Vadócz Krisztián

A spanyol élvonalban szerepelő az Osasuna magyar válogatott légiósát az új típusú influenza gyanújával kezelték Jerezben. A középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, már jobban van, és lement a láza.

A húszszoros magyar válogatott Vadócz Krisztián csütörtökön lett rosszul: magas lázra panaszkodott az Osasuna jerezi edzőtáborában, és a csapat orvosai péntekre sem tudták 38 fok alá csökkenteni a magyar válogatott futballista testhőmérsékletét.

Vadóczot (j) már kiengedték a kórházból (MTI)

Vadóczot (j) már kiengedték a kórházból (MTI)

Vadócz Krisztián a Nemzeti Sportnak elmondta, már jobban van, és lement a láza. A középpályás hozzátette, nem volt súlyos az állapota, csak éppen akkor mérték meg a lázát, amikor magas volt a testhőmérséklete, így már csak az orvosi eredményekre vár, amelyek igazolják, hogy nem a H1N1 vírust kapta el.

Vadóczot egy jerezi kórházba vitték, a helyi doktorok több vizsgálatot is elvégeztek a futballistán, és nem vetették el annak lehetőségét, hogy a középpályás az új típusú influenzát kapta el.

A tesztek értékelése több időt vesz igénybe, így egyelőre nem lehet tudni, hogy Vadócz tényleg a H1N1 vírust kapta-e el. Biztató, hogy Vadócz Krisztiánt már kiengedték a kórházból, és jelenleg szállodai szobájában tartózkodik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik