Élet-Stílus

Brutális kiütéssel nyert a Nigériai Rémálom

Nagyon jól sikerült a WBC egykori nehézsúlyú világbajnokának, Samuel Peternek a debütálása a Top Rank színeiben. Kiütéssel mutatkozott be a hazai közönségnek a fiatal magyar reménység, Vető Gábor.

A Nigériai Rémálomnak is becézett Samuel Peter kétszer leütötte, majd brutálisan kiütötte Marcus McGeet és ezzel másfél évet követően végre ismét meccset tudott nyerni. Peter a találkozóra új edzővel készült fel, aminek következtében nagyjából 10 kg-al volt könnyebb, mint a korábbi meccsein.

Az afrikai bunyós előbb Vitali Klitschkotól szenvedett megsemmisítő vereséget, majd pedig Eddie Chambers pontozta őt ki játszi könnyedséggel, így a mostani győzelemnek kiemelt jelentősége van a karrierjének szempontjából.

Vető Gábor kiütéssel győzött Várpalotán

Nagyjából 2000 néző előtt és fantasztikus biztatás közepette vívta első magyarországi profi mérkőzését Vető Gábor. A várpalotai reménység a WBC ifjúsági bajnokának kihívási jogáért csatázott Mohesen Moradian ellen. A 20 éves magyar bunyós agresszíven támadott a meccs elejétől kezdve, igaz ellenfele inkább a túlélésre rendezkedett be, mintsem a támadásokra és jobbára menekült a várpalotai bokszoló elől.

A gyors kombinációkkal próbálkozó Vető a 2. menetben keményen leütötte Moradiant, aki felállt ugyan a padlózásból, de nem sokkal később Kovács István mérkőzésvezető teljes joggal leléptette. Vető rekordja 9-0, 8 KO-ra módosult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik