Élet-Stílus

Keresik az első magyar Baywatch-lányt

Tíz nap alatt akár negyedmilliót is kereshet az a szerencsés nyertes, aki jelentkezik a sárvári fürdő legújabb álláshirdetésére. Ide keresik az ország legjobban fizetett úszómesternőjét, akinek nemcsak úszni kell tudnia, hanem csinosnak, okosnak és udvariasnak is kell lennie.

Az újságokban olvasható álláshirdetés szerint: Az „álomállás” betöltésére mindazok pályázhatnak, akik már elmúltak 16 évesek, de még nem töltötték be 99. életévüket. A munkára csak olyan jelentkezők leveleit várják, akik beleillenek a „természetes szépség” kategóriájába.

A sárvári Baywatch-lány munkaköri leírásában mindössze annyi szerepel, hogy figyelemmel kell kísérnie a fürdőbe érkező turisták viselkedését a vízben és a medencék körül egyaránt. Probléma esetén értesítenie kell az illetékeseket (orvosok, takarítószemélyzet). Amennyiben a vendégeknek információra van szükségük a fürdő szolgáltatásairól, abban is segítséget kell adnia az ország legjobban fizetett úszómesternőjének.

A sárvári hirdetés kísértetiesen hasonlít arra a néhány hónapja megjelent ausztráliai kampányra, amelyben havi 3,5 millió forintnak megfelelő fizetést ígértek annak a személynek, aki betölti a Hamilton-sziget gondnoki állását. Az álláshirdetésre több ezren jelentkeztek, közöttük sok magyar is. Az ausztrál hirdetés hazai változata nemcsak a magyar álláskeresőkben jelent meg, hanem a határon túli magyar települések internetes oldalain is. Így elképzelhető az is, hogy a hazai „Baywatch”- állásra pályázók nyertese külföldről érkezik majd.

Arról, hogy ki is kapja majd a munkát, egy speciális „szépségversenyen” döntenek augusztus 14-én, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A nyertes a negyedmilliós fizetés mellett egy exkluzív szállodában lakhat majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik