Élet-Stílus

Ibrahimovic megállapodott a Barcelonával

A Barcelona elviekben megállapodott Zlatan Ibrahimoviccsal, az Inter svéd támadójával - jelentette be Txiki Begiristain, a katalán klub sportigazgatója.

„Mindenben megegyeztünk a játékossal és a milánói klubbal is, már csak a dokumentumokat kell aláírni” – mondta Begiristain, majd hozzátette: néhány részletet kell már csak pontosítani, Ibrahimovicot várhatóan hétfőn be is mutatják a Barcánál.

A svéd válogatott futballista egy csereüzlet keretében érkezik a Barcelonához, amelynek kameruni csatára, Samuel Eto’o az olasz bajnok Interhez szerződik, a katalán klub pedig még nagyságrendileg 40 millió eurót is fizet az olaszoknak.

Eto’o menedzsere csütörtökön jelentette be, hogy a kameruni labdarúgó szóban megegyezett az Internazionale vezetőivel az átigazolással kapcsolatban.

Irány Barcelona! (MTI/EPA)

Irány Barcelona! (MTI/EPA)

A 27 éves Ibrahimovic, napjaink egyik legjobb támadója a Malmö, az Ajax Amstradam és a Juventus érintésével 2006-ban igazolt az Interhez, amellyel három bajnoki címet szerzett. Az előző szezonban a Serie A gólkirálya volt. A svéd játékos azonban – mint azt korábban elárulta – Bajnokok Ligája-sikerről ámbrándozik, és Barcelonában talán valóra is váltja az álmait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik