Élet-Stílus

Eto’o megegyezett az Interrel

Spanyol sajtóértesülések szerint Samuel Eto'o elfogadta az Internazionale ajánlatát, így a kameruni labdarúgó közel került ahhoz, hogy a milánói alakulathoz szerződjön az FC Barcelonától.

A klubcsere feltételeinek véglegesítése csütörtökre várható. Amennyiben ez megtörténik, könnyebbé válhat az út a svéd Zlatan Ibrahimovic számára az Interből a Barcába.

Spanyol és katalán sportlapok internetes oldalukon egyöntetűen arról számoltak be, hogy Eto,o megállapodott az olaszokkal, és becslések szerint évente nettó 10-11 millió eurót fog keresni.

“Valóban megszületett az egyezség, már csak a Barcelonával kell tisztáznunk néhány részletet a következő egy hétben” – mondta Josep Mesalles, Eto’o menedzsere, aki csütörtökön Milánóban egyeztetett az Inter vezetőivel.

A helyi sajtó úgy tudja, hogy Ibrahimovic átigazolásának ügye – Eto’ó-étól függetlenül is – jól halad.

brazil csatárt vett a barca

A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelonánál folytatja pályafutását Keirrison, a brazil Palmeiras labdarúgója. A 20 éves csatár 14 millió euróért költözik át Európába, és várhatóan pénteken írja alá 2014-ig szóló szerződését. A Keirrison da Souza Carneiro néven született játékos az elmúlt két idény során 26 gólt szerzett a brazil bajnokságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik