Élet-Stílus

Argentin irányító a Palermóban

Tárgyaló

A Nancy egy évre megszerezte a Bordeaux 23 éves balhátvédjét, Florian Marangét. A védő az előző idényt a Ligue 1-től búcsúzó Le Havre-nál töltötte kölcsönben. A francia bajnokcsapat korábban már két játékosát is lepasszolta a Nancy-hoz, a mali Cheik Diabaté és Floyd Ayité szintén egy évre került a piros-fehérekhez.

Kölcsönjátékossal erősített a francia kupagyőztes is, a következő idényben a Guingamp játékosa lesz Sébastien Grax. A 25 éves Saint-Etienne-támadó a szombati szuperkupa-döntőben mutatkozhat be új csapatában.

Követte korábbi trénerét, Rudi Garciát a Lille-hez Gervinho. Az elefántcsontparti támadó három évre szerződött a Le Mans együttesétől az észak-franciákhoz. A 22 éves csatárért hat millió eurót fizetett a Lille.

Vercoutre marad Lyonban (AP)

Vercoutre marad Lyonban (AP)

Szerződést hosszabbított tartalékkapusával a Lyon. Rémy Vercoutre 2012-ig kötelezte el magát a csapatnál. A 29 éves kapus 2002 óta véd Lyonban.

A Palermóhoz igazolt az argentin Banfield játékmestere, Nicolás Bertolo. A 23 éves Boca Juniors-nevelést tavaly az apertura legjobb középpályásnak választották Argentínában.

A Wisla Kraków leigazolta a Reggina lejáró szerződésű uruguayi jobbhátvédjét, Pablo Alvarezt. A védő 2007-ben került Olaszországban, de két szezon alatt csupán 21 Serie A-meccset játszott.

A Szpartak Moszkvától a Sparta Prahához igazolt Alekszandr Prudnyikov. A korábbi U17-es Európa-bajnok az előző szezon első felét kölcsönben a Terek Groznijnál töltötte, és eddigi 40 fellépése alkalmával 4 gólt lőtt az orosz bajnokságban.

Állandósította Paul Hart szerződését a Portsmouth. A tréner márciusban vette át a csapatot Tony Adamstől, mint ideiglenes-edző, és sikerült az élvonalban tartania a gárdát. Az 56 éves szakember két évre írt alá.

Betegszoba

Sérv miatt négyhetes pihenő vár az FC Zürich hátvédjére, Daniel Stuckira. A védő így kénytelen lesz kihagyni csapata soron következő két BL-selejtezőjét is.

Bokaszalag-sérülést szenvedett Ivan Rakitic, a Schalke horvát középpályása. Az előzetes vizsgálatok alapján a játékost nem kell műteni, de felépülése akár négy hétig is eltarthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik