Élet-Stílus

Ballack és Nasri a csontját törte

Lábujjtörést szenvedett Michael Ballack, az Egyesült Államokban túrázó Chelsea középpályása. Samir Nasri, az Arsenal francia labdarúgója pedig a lábát törte.

Michael Ballack számára idő előtt véget ért az amerikai kaland.
A lábujjtörést szenvedett német középpályás vissza is tért Angliába, így a Chelsea nélküle vívja meg az aolasz Inter és AC Milan, valamint a mexikói Club America elleni tesztmérkőzéseket.

Ugyanakkor a hírek szerint Ballacknak nem kell sokat kihagynia, augusztus elsején talán már játszhat a Reading elleni felkészülési mérkőzésen.

Az angol élvonalbeli bajnokság új szezonja egyébként augusztus 15-én rajtol, és a nyitányon a londoniak Halmosi Péter csapatát, a Hullt látják vendégül – vélhetően Ballackkal a soraikban.

A 32 éves német labdarúgóra – aki 2006-ban a Bayern Münchentől igazolt a Chelsea-hez – rájár a rúd, az utóbbi években többször került a partvonalon túlra. 2007 áprilisában történt bokasérülése miatt nyolc hónapot kellett kihagynia, az előző szezonban pedig lábsérülés akadályozta a játékban.

Samir Nasri, az Arsenal francia labdarúgója a csapat ausztriai edzőtáborában, edzés közben szenvedett súlyos sérülést, a lábát törte. Várhatóan két-három hónapos kihagyás vár rá.

Hart marad a tréner a Pompeynál

Az eddigi ideiglenes tréner, Paul Hart lett az angol élvonalban szereplő Portsmouth edzője. A keddi bejelentés előtt néhány órával dőlt el, hogy a klubnak Szulajman al-Fahim milliárdos személyében új tulajdonosa lett. Az 56 éves Hart februárban vette át a csapat irányítását Tony Adamstől, majd a váltás után sikerült a bennmaradás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik