Élet-Stílus

Ronaldinho pótolná Kakát

Ronaldinho készen áll arra, hogy helyettesítse a Real Madridhoz szerződött Kakát az AC Milanban, egyúttal az elmúlt idénybelinél nagyobb felelősséget vállalna a csapaton belül.

“Természetszerűleg egyre inkább a csapat egyik vezérévé válok. Érzékelek valami nagyon fontosat, nevezetesen a bizalmat a társaim, illetve a klub részéről. A felelősségvállalás ennek a következménye, engem ez boldogsággal tölt el, és semmiképpen sem nyugtalanít” – idézte a brazil világbajnok futballistát a La Gazzetta dello Sport szombati száma.

Az elmúlt idényben a biztató kezdet után Ronaldinho egyre hátrébb került a Milan támadó alakzatának hierarchiájában, az azóta már a Chelsea-hez elszegődött Carlo Ancelotti vezetőedző a Kaká-Pato-Inzaghi hármast favorizálta.

Kaká távozásával, illetve azzal, hogy Leonardót nevezték ki vezetőedzővé, Ronaldinho egy számára is sikeres szezonban reménykedik.

“Jól érzem magam, motivált vagyok. Leadtam pár kilót, közel vagyok ahhoz a formához, amely Barcelonában jellemzett” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik