Élet-Stílus

Teljes pályazár az M3-ason

Éjszaka végzik azokat a munkálatokat, amelyek miatt július 20-án és 21-én le kell zárni az M3 as autópályát a gödöllői csomópont térségében. A beavatkozás a nappali forgalmat nem érinti.

Az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának térségében tavasz óta tartanak az M31-es autópálya építési munkálatai. A jelenlegi csomópont teljesen átépül, így minden ága – az új igényeknek megfelelően – más nyomvonalra kerül, illetve a csomópontban új pálya feletti hidak is épülnek.

A lezárás idején a Nyíregyháza felé tartó járműveknek a Gödöllői csomópontnál kell elhagyniuk a pályát, amelyre a mérnökségi telepnél visszafordulva tudnak újra ráhajtani. A Budapest felé haladóknak a 39. jelű bagi csomópontnál kell lehajtaniuk, majd a 3. sz. főúton keresztül tudják elérni a gödöllői csomópontot, ahol újra visszatérhetnek a pályára.

Mindkét terelőutat sárga színű táblák jelzik majd az arra közlekedőknek. A gödöllői és a bagi csomópontnál rendőri irányítás is segíti az úthasználókat. A Gödöllő és Budapest közötti kapcsolat ez időszakban is folyamatosan biztosított lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik