Élet-Stílus

Hamburgba szerződik az U21-es gólkirály

Az észak-német csapat és a holland Groningen közel került a megállapodáshoz, a svéd Marcus Berg alighanem a Bundesligában folytatja karrierjét.

A holland Dagblad van het Noorden szerint a két egyesület vezetőinek álláspontja egyre közelebb kerül. A szerdai találkozón mindössze a fiatal támadó vételára körül merültek fel kérdőjelek.

A hamburgiak a múlt héten 9 millió eurót kínáltak a svédországi U21-es Európa-bajnokságon hét találatának köszönhetően a gólkirályi címet elhódító csatárért.

A 12 milliót óhajtó hollandokat nem hatotta meg az ajánlat, ám a németek megemelt, 10.4 milliós összege már közelebb áll a Groningen által kérthez.

Marcus Berg remek idényt zárt a holland bajnokságban (dpa)

Marcus Berg remek idényt zárt a holland bajnokságban (dpa)

A maga részéről a korábban az Everton és a Fulham által is megkörnyékezett Berg már megállapodott a németekkel, s sikeresen esett át a hamburgi orvosi ellenőrzésen is.

Bruno Labbadia hamburgi szakvezető fő célkitűzése volt a támadó megszerzése, az egykori kaiserslauterni és müncheni támadó ugyanakkor még nem tett le a holland Rafael Van der Vaart „hazacsábításáról” sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik