Élet-Stílus

Túl sok koncertet erőltettek Jacksonra?

Michael Jackson nem volt kész az 50 londoni koncert megtartására - mondta a popsztár apja az ABC amerikai televíziónak adott interjújában.

Joe Jackson közölte, a fia azt mondta neki, hogy 10 koncert megtartásába egyezett bele, de a koncertszervező többet, 50-et kötött le.

“Nagyon aggódtam az egészségéért, mert a showműsorokat elnézve, egyetlen művész sem képes ennyi műsort végigcsinálni szorosan egymás után. Tudtam, hogy Michael sem tudja megcsinálni ezeket valamiféle pihenés nélkül közöttük” – hangoztatta.

Randy Phillips, a londoni koncerteket szervező AEG Live elnöke hétfőn elismerte, hogy eredetileg kevesebb koncertet terveztek, de azt mondta, Jackson belegyezett, hogy több legyen. “Az eredeti megállapodásunk Michael Jacksonnal 31 koncertre szólt” – mondta Phillips.

Amikor az érdeklődés a meghirdetett 10 koncertre elsöprő volt, az AEG Jackson akkori tanácsadójához, Tohme Tohme-hoz fordult, és megkérdezte, hogy többre is készen áll-e az énekes – mondta Phillips. Az első koncertet július 13-ra tervezték, a többit pedig 2010 februárjáig tartották volna meg.

Tohme közölte az AEG Live-val, hogy Jackson kész fellépni 50 koncerten. Az énekest magát állítólag az motiválta, hogy rekordot állítson fel a koncertek számával – hangoztatta Phillips.
Az 50 éves popsztár, aki 12 éves korában adta első koncertsorozatát, a halála előtti napon is Los Angelesben próbált.

A hét végén La Toya Jackson, Michael Jackson nővére egy brit lapnak azt nyilatkozta, hogy a testvérét megölték az őt körülvevő emberek mesterkedései. Szerinte a bátyját túlterhelte a koncertekre való készülés, a próbák és az, hogy szándékosan elkülönítették a családjától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik