Élet-Stílus

Pirlo a Chelsea-be igazol?

Spanyol lapértesülések szerint Andrea Pirlo, az AC Milan világbajnok középpályása az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Chelsea-hez szerződik.

A Marca című spanyol lap információi szerint Pirlo követi korábbi edzőjét, a Londonba szerződött Carlo Ancelottit, és a Premier League-ben szereplő Chelsea-ben folytatja a pályafutását.

A 30 éves olasz játékost több csapat is kinézte magának – az Atlético Madrid is komolyan fontolóra vette a leigazolását -, ám ő többször is kijelentette, hogy szívesen maradna Milánóban. A Marca ugyanakkor szinte kész tényként kezeli a klubváltást.

Pirlo a Chelsea-be igazol? 1

A madridi lap úgy tudja, hogy a Chelsea 18 millió fontot ajánlott Pirlóért az AC Milannak, amely állítólag már meg is találta a kiváló rugótechnikával megáldott labdarúgó utódját a jelenleg a Sao Pault erősítő, 24 esztendős Hernanes személyében.

Az álláspontok azonban meglehetősen távol állnak egymástól, a brazil klub ugyanis legalább 30 millió eurót szeretne kapni a játékosért, az olaszok viszont csak tízmilliót fizetnének.

A Pirlo klubcseréjéről szóló hírekre egyelőre sem Milánóban, sem Londonban nem reagáltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik