Élet-Stílus

Nővére szerint Jackót megölték

La Toya Jackson a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlapnak azt mondta: tudja is, hogy kik a tettesek, és addig nem nyugszik, amíg el nem éri törvény elé idézésüket.

Az 53 éves La Toya a News of the World által „világexkluzívként” tálalt interjúban kijelentette: a család meggyőződése szerint nem egyetlen ember a felelős az 50 évesen hirtelen elhunyt Michael haláláért, hanem egész összeesküvésről van szó. La Toya szerint „az egész a pénzről szól”. Jackson nővére azt mondta: öccse vagyona a publikálási jogokkal együtt „bőven meghaladta az egymilliárd dollárt”, és ezért „gyilkolták meg … holtában többet ér nekik, mint élve”. Kétmillió dollárnyi készpénz és ékszer már el is tűnt az énekes házából – tette hozzá.

A hivatalos halottkémi vizsgálati jelentés csak két hét múlva várható, de a család maga is végeztetett egy külön toxikológiai vizsgálatot, amelynek eredményét a lap szerint La Toya Jackson már tudja. A News of the World idézete szerint a néhai világsztár nővére kijelentette: a még folyó rendőrségi vizsgálat miatt részleteket nem mondhat, de „mindenki meg fog lepődni”, amikor a laboratóriumi eredmények ismertté válnak.

La Toya szerint testvérét a környezetében lévő emberek függőséget okozó szerekkel kezelték, hogy „engedelmes és ellenőrizhető legyen”, és elszigetelték a családtól. Michaelt a végkimerülésig dolgoztatták a Londonba meghirdetett fellépések előtt, jóllehet az énekes egyáltalán nem akarta az ötven előadásból álló maratoni koncertsorozatot – állítja az elhunyt popsztár nővére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik