Élet-Stílus

Nedved az Interben?

A visszavonulót fújó Pavel Nedved az olasz bajnok Interben folytathatja a pályafutását, amennyiben elfogadja a klub két évre szóló szerződését.

A 36 esztendős cseh középpályás már tavaly nyáron kijelentette, hogy a szezon végén felhagy a labdarúgással, és nem is hosszabbította meg a Juventussal a júniusban lejárt szerződését, hiába erőlködött a BL-főtáblára jutott klub.

Ugyanakkor meglehet, az aranylabdás labdarúgó mégsem vonul nyugdíjba, miután a bajnok Internazionale kétéves szerződéssel csábítja. A milánói klub kétnapos haladékot adott a válaszra Pavel Nedvednek, akinek a sorsa hétfőn mindenképpen eldől.

Mégis folytatja? (MTI/EPA)

Mégis folytatja? (MTI/EPA)

A korában a Dukla és a Sparta Prahában is megfordult, Európa-bajnoki ezüstérmes Nedved a torinóiakkal négyszer nyert scudettót, amelyből kettőt a 2006-ban kirobbant bundabotrány miatt később elvettek a csapattól. A Juventusszal legnagyobb nemzetközi sikere a Bajnokok Ligája-döntő volt 2003-ban, a Lazióval ugyanakkor megnyerte a Kupagyőztesek Európa Kupáját, melynek utolsó gólját ő lőtte az 1999-es fináléban.

Francia tehetség Liverpoolban

A Liverpool szerződtette a mostanáig a Paris Saint-Germainben futballozó Chris Mavingát. A 18 éves labdarúgó, aki többször játszott francia korosztályos válogatottban, a védelem bal oldalán, illetve közepén vethető be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik