Élet-Stílus

Klicsko miatt csúszik Erdei címvédése

A magyar világbajnok rajongóinak feltehetően októberig kell várniuk, hogy láthassák kedvencüket a ringben. David Haye egyszer már elhalaszott nehézsúlyú bemutatkozása miatt Erdei Zsolt nem bokszolhat szeptemberben.

Az országos sportnapilap információi szerint nem fog szeptember 12-én ringbe lépni Erdei Zsolt. A magyar világbajnok mérkőzését közvetítő ZDF televízió nem akar ezen az estén gálát közvetíteni, ugyanis valószínűleg ezen a napon rendezik meg a világszerte hatalmas érdeklődéssel várt Vitalij Klicsko vs David Haye WBC nehézsúlyú világbajnoki döntőt.

Mivel a csúcsmeccset a ZDF riválisának tekinthető RTL sugározza Németországban ezért garantált, hogy Erdei mérkőzését nagyon kevés néző tekintené meg. Az Universum szeptemberben már nem akar gálát rendezni, ezért valószínűleg októberben léphet kötelek közé a január óta inaktív Madár.

Az ellenféljelölt továbbra is Zsolt csapattársa, Jürgen Brähmer. Korábban úgy volt, hogy Erdei szerdán tárgyal az Universum Box Promotion vezetésével a következő meccséről, de a megbeszélés így a jövő hétre csúszik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik