Élet-Stílus

Neten árulják a Jackson-búcsúztató ingyenes jegyeit

Máris árulják a neten a keddi Los Angeles-i Michael Jackson-megemlékezésre kisorsolt ingyenes jegyeket. Miközben a hatóságok nagy erőkkel készülnek a popikon Staples Center-beli nyilvános búcsúztatásának biztosítására, a sztár családja magántemetést szervez.

A másfél milliónyi jelentkező közül mintegy kilencezer szerencsés kapott értesítést vasárnap arról, hogy két ingyenes belépőt nyert, így azok között lehet, akik a Staples-arénában személyesen nézhetik végig partnerükkel a június 25-én váratlanul elhunyt Michael Jackson tiszteletére rendezett megemlékezést. Az arénába 11 ezren juthatnak be közülük, további 6500 rajongó a közeli Nokia Színházban láthatja majd az eseményt kivetítőről.

Vasárnap estére már hirdetők tucatjai ajánlgatták az értékes belépőket a neten, például a népszerű craigslist.org honlapon vagy az online aukciókat bonyolító eBay.com portálon, ahol a kikiáltási ár 200-tól 500 dollárig terjedt. A szervezők szigorú ellenőrzést ígértek: elkérik az arénába érkezők személyi igazolványát, és a jegy mellett azt a pántot is be kell mutatni, amelyet a belépő átvételekor erősítenek a csuklójukra. Így akarják elérni, hogy valóban csak az juthasson be, aki a sorsoláson Fortuna kegyeltjének bizonyult. A Los Angeles-i rendőrség hatalmas, több százezres tömeg megjelenésére számít a Staples-aréna környékén.

A Jackson család magánszertartás keretében kíván búcsút venni az ötven esztendősen elhunyt sztártól a Hollywood Hills-i Forest Lawn temetőben. A temetésről további részletek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik