Élet-Stílus

A Brawnnál unják Button egyeduralmát

Nick Fry, a Brawn GP vezérigazgatója szerint a csapat veterán versenyzője, Rubens Barrichello már nagyon megérdemelne egy futamgyőzelmet.

Rubens Barrichello az idény első nyolc versenyén mindössze egyszer – a silverstone-i versenyen – győzte le csapattársát, a hat nagydíjon győztes brit Jenson Buttont, a Brawn GP vezérigazgatója szerint mégis kijárna már neki egy diadal.

Nick Fry úgy véli, hogy a 37 esztendős brazil pilóta kőkeményen dolgozott a szezon eddigi részében, ha másért nem, már csak alázatosságáért is érdemes lenne egy egy futamgyőzelemre.

Ideje lenne győznie (MTI/EPA)

Ideje lenne győznie (MTI/EPA)

„Nagyon elégedettek vagyunk Rubens teljesítményével” – mondta Fry. – Csodálatos lenne, ha felállhatnánk vele a dobogó tetejére. Hihetetlenül keményen küzd a győzelemért, de ez nem is csoda: a háta mögött álló karrier miatt tele van motivációval.”

A vezérigazgató biztos benne, hogy Button Silverstone-ban elért eredménye, hatodik helye csak kisiklás volt, és az angol pilóta hamarosan újra szebb eredményeket ünnepelhet.

„Amint visszatérünk a lassabb, közepes tempójú pályákra, és melegszik az időjárás is, újra a régi formánkat fogjuk majd mutatni” – ígérte Nick Fry.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik