Élet-Stílus

Ronaldóék nyerték a Brazil Kupát – videó

Ronaldo együttese, a Corinthians nyerte a labdarúgó Brazil Kupát, miután a szerdai visszavágón 2-2-es döntetlent ért el az Internacional vendégeként.

A mérkőzést négy gól és két kiállítás “színesítette”, s nem forgott veszélyben a vendégek összesített sikere, sőt a párharc már kevesebb mint 30 perc után eldőlt, a 2-0-s előnnyel érkező Corinthians ugyanis már a 28. percben 2-0-ra vezetett.

A vendégek legjobbja ezúttal nem a korábbi aranylabdás Ronaldo volt, hanem a Konföderációs Kupán győztes brazil válogatott védője, Andre Santos, aki az első gólt előkészítette, a másodikat pedig maga szerezte.

A Corinthians 1995 és 2002 után harmadszor nyerte meg a Brazil Kupát, s ezzel egyben jogot szerzett arra, hogy részt vehessen a Libertadores Kupa következő kiírásában.

Libertadores-kupa: az Estudiantes az első finalista

Az argentin Estudiantes jutott be elsőként a legrangosabb dél-amerikai labdarúgó-klubsorozat, a Libertadores-kupa döntőjébe, miután a hazai pályán aratott múlt heti győzelme után szerdán idegenben is nyert az uruguayi Nacional ellen.

A 40 ezer néző előtt Montevideóban rendezett meccs hőse Mauro Boselli, a vendégek csatára volt, mivel csapata mindkét gólját ő szerezte.
Az Estudiantes története során háromszor nyerte meg a Libertadores-kupát, ugyanakkor közel 30 év (1971) után sikerült ismét döntőbe kerülnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik