Élet-Stílus

Benzema is a Realhoz igazol

A Real Madridhoz szerződik Karim Benzema, az Olympique Lyon francia válogatott csatára, miután - a Marca című sportnapilap szerint - szerda reggel megszületett a megállapodás a két klub között. A Lyon szerda délután még cáfolta, ám estére elismerte a klubcserét.

A spanyol újság korábbi információi arról szóltak, hogy 35 millió eurót fizet a spanyol klub a csatárért, ám a Lyon honlapja alapján ez az összeg csak az alapár, mely Benzema későbbi teljesítményétől függően 41 millió euró is lehet.

Benzema is a Realhoz igazol 1

“A Lyon elfogadta Karim Benzema klubcserére vonatkozó döntését, s olyan feltételekben állapodott meg a Real Madriddal, mely minden fél számára megfelelő” – áll a francia klub közleményében.

Ezzel Benzema lesz Florentino Pérez negyedik nyári szerzeménye. A régi-új elnök júniusi megválasztása óta előbb a brazil Kakát szerezte meg 67 millió euróért az AC Milantól, majd sikerült leigazolnia csaknem 94 millió euróért a Manchester United portugál válogatott támadóját, Cristiano Ronaldót, utóbb pedig 15 millióért a Valencia védőjét, Raúl Albiolt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik