Élet-Stílus

Tévez beszólt Fergusonnak

A Manchester Unitedtől távozó Carlos Tévez szerint a csapat menedzsere nagyot hibázott azzal, hogy a cserepadra ültette őt a Barcelona elleni BL-döntőn.

Az angol bajnok szerette volna megtartani az argentin futballistát, akinek éppen ma jár le a szerződése a klubbal, de Tévez tartja magát korábban is hangoztatott elhatározásához, s távozik a Manchester Unitedtől, ráadásul – ha hinni lehet az angol lapoknak – a városi vetélytársnál folytatja pályafutását.

De távozóban „visszaszúrt” a manchesteriek menedzserének, Sir Alex Fergusonnak. Szerinte a skót edző nagy hibát követett el azzal, hogy a kispadra ültette a Barcelona ellen 2-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-döntőben.

„Vele nem lehet vitatkozni, lehetetlen, ha megpróbálod, mindig veszítesz, Ferguson olyan, mint az angol elnök. Hibázott azzal, hogy Rómában kihagyott a kezdőcsapatból, és ez volt az első olyan döntő, amelyet a United elveszített, amíg én a klubnál voltam” – nyilatkozta Carlos Tévez, aki nem titkolta, nagyon megviselte, hogy a reméltnél kevesebb játéklehetőséget kapott.

„A családom a tanú rá, mennyire szenvedtem a Unitednél. Nem tudtam úgy hazajönni edzésről vagy meccsről, hogy ne lett volna bennem keserűség, és sajnos ezt átragasztottam a családomra is. Nem mehetett így tovább” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik