Élet-Stílus

Hosszabbított a Milan veterán védője

Favalli újabb egy évig a Milannál marad, Ventura örökli Conte kispadját Bariban, a Lyonnal hétszeres bajnok Coupet visszatér Franciaországba. Rövid focihírek.

Dél-Európa

Szerződést hosszabbított veterán védőjével, Giuseppe Favallival az AC Milan. A 37 éves balhátvéd 2006-ban a városi rivális Intertől csatlakozott a Rossonerihez.

Giampiero Ventura lett a Bari új edzője, miután Antonio Conte hónap elején elhagyta a klubot. Ventura egy plusz egy évre szerződött a pugliai egyesülethez. A Bari ezenkívül igazolt egy szélsőt, a 32 éves Antonio Langella tulajdonjogát az Udinesével közösen birtokolják majd a déliek.

Erősíti a védelmét a Málaga, amely megszerezte Gustavo Munúát és Patrick Mtiligát – előbbi kapus, utóbbi védő. Az uruguayi válogatott Munúa ingyen került a Deportivo La Coruñától a szigetre, akárcsak a 28 éves dán középhátvéd, aki korábban a NAC Bredában futballozott. Munúa egy, Mtiliga két évig játszik majd a Málagában.

Franciaország

Húszéves balszélsőt igazolt az Európa Liga-résztvevő Toulouse. Luan, a Sao Caetano játékosa négy évre szerződött a francia klubhoz, meg nem nevezett összegért. Luan elsődleges célja, hogy állandó kezdő legyen a francia együttesben.

Hosszabbított a Milan veterán védője 1

Visszatér hazájába Grégory Coupet. Az elmúlt egy évet az Atlético Madridnál töltő kapus két idényre írt alá a Paris Saint-Germainhez. A 36 éves, korábbi válogatott hálóőr az elmúlt esztendőben csupán hat bajnokin védett a Matracosoknál. A PSG nem jutott ki az európai színtérre, miután a Ligue 1-ben hatodik helyen végzett, ám ez még mindig tíz hellyel jobb a korábbi teljesítménynél. Közben a párizsiak támadója, Guillaume Hoarau 2013-ig toldotta meg szerződéses viszonyát a csapattal.

Szibériától Ibériáig

Lengyel válogatott középpályással erősített az orosz bajnok Rubin Kazany. A Bajnokok Ligája-újonc hárommillió eurót fizetett a Lech Poznannak Rafal Murawskiért. A 27 éves, 19-szeres válogatott játékos három évre kötelezte el magát a Kazannyal.

A korábbi Feyenoord- és Brescia-játékos, Ioan Ovidiu Sabau vette át a BL-selejtezőre készülő Temesvár irányítását. A játékosként 55-szörös román válogatott Sabau 2+1 évre írt alá a temesváriakhoz.

Argentin balhátvéddel, brazil jobbhátvéddel egészült ki a Benfica. José Alberto Shaffer 23, Patrick 20 éves, ami közös bennük, hogy egyikük vételárát sem hozták nyilvánosságra. A lisszaboni együttes új trénere, Jorge Jesus csütörtökön tartja meg az első edzést. A klub várhatóan kedden jelenti be hivatalosan a Real Madrid játékosa, Javier Saviola érkezését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik