Élet-Stílus

Eto’ónak új szerződést kínál a Barcelona

Az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége két évvel meghosszabbítaná Samuel Eto’ónak, az együttes kameruni támadójának jövő nyáron lejáró szerződését. Ugyanakkor a csapat gólkirályának egy centnyi fizetésemelést nem ajánlottak.

Hetek óta tele van a nemzetközi szaksajtó Samuel Eto’o nevével. A triplázó (bajnokság, kupa, Bajnokok Ligája) Barcelona kameruni támadójával néhány hete azt közölték a klub vezetői, hogy az edző, Pep Guardiola nem tart igényt a szolgálataira a következő szezonban.

Eto’ónak új szerződést kínál a Barcelona 1

A játékos ügynökéhez számos megkeresés érkezett, a hétvégén a katalánok elnöke egy interjúban arról beszélt, hogy csillagászati fizetést ajánlott a támadó egyik kérője. A Manchester City állítólag heti 250 ezer eurót is hajlandó lenne fizetni Eto’ónak, aki ezzel egycsapásra a legjobban megfizetett futballista lenne.

A Barcelona keddi közleményében viszont már az áll, hogy két évvel meghosszabbítanák a gólzsák jövő nyáron lejáró szerződését, igaz csak ugyanolyan anyagi feltételek mellett, mint amilyenekkel a jelenlegi kontraktusa fut.

Méltatlan eljárás ez egy olyan játékossal szemben, aki a klubnál töltött öt év alatt hihetetlen ütemben termelte a gólokat. Eto’o 145 mérkőzésen 108-szor volt eredményes, ráadásul 2006-ban az Arsenal, majd idén, a Manchester United ellen is gólt szerzett a megnyert Bajnokok Ligája-döntőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik