Élet-Stílus

Oroszlánszelídítő lesz Lothar Matthäus?

Sajtóértesülések szerint azért nem tudott megegyezni a Fehérvár FC labdarúgóklub vezetőivel Lothar Matthäus, mert időközben már a kameruni szövetséggel tárgyalt. Az egykori magyar szövetségi kapitánynak az afrikai csapattal kell kiharcolnia a vébészereplést.

A többhetes tárgyalássorozat ellenére mégsem lett a Fehérvár FC labdarúgóklub vezetőedzője Lothar Matthäus. Az egyesület tájékoztatása szerint “a felek különböző okokból nem jutottak megállapodásra. A tárgyalások eredménytelenül zárultak… A felek a megállapodás meghiúsulásának részleteit üzleti titokként kezelik, így arról nem nyilatkoznak.”

Magyarországon és Németországban is értetlenül fogadták a már biztosnak hitt szerződéskötés meghiúsulását, ám már akkor felmerült, hogy máshonnan is érdeklődnek a játékosként világbajnok szakember iránt.

Oroszlánszelídítő lesz Lothar Matthäus? 1

A DSF úgy tudja, hogy a kameruni szövetség május óta keresi a szintén német Otto Pfister utódját. Az Afrika-specialista tréner a múlt hónapban állt fel a kispadról, mivel a “Szelídíthetetlen Oroszlánok” két forduló után mindössze egy ponttal a világbajnoki selejtezőcsoportjuk utolsó helyén állnak.

A 48 éves Matthäus 2004 februárjától 2005 decemberéig volt a magyar válogatott szakvezetője, majd a brazil Atletico Paranaenséhez szerződött. A következő állomás – 2006 és 2007 között – az osztrák Red Bull Salzburg volt, amellyel bajnokságot nyert. Legutóbb az izraeli Maccabi Netanyánál tevékenykedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik