Élet-Stílus

Orosz sztár a Chelsea-ben

Orosz lapértesülés szerint az angol Premier League-ben szereplő Chelsea leigazolja Jurij Zsirkovot, akiért közel 20 millió eurót fizet a CSZKA Moszkvának.

Jurij Zsirkovot először május végén hozták hírbe az angol klubbal, igaz, az érintett a hónap elején – meglepő módon – úgy nyilatkozott, hogy nem tud a Chelsea érdeklődéséről.

Ezzel szemben a Sport-Expressz című orosz lap úgy értesült: a 31-szeres orosz válogatott labdarúgó – akit a hírek szerint Barcelonában is nagy örömmel láttak volna – szerdán Londonba repül, hogy aláírja négyéves szerződését a Chelsea-vel.

A 25 esztendős védő – aki a középpálya bal oldalán is pazar teljesítményre képes – Európa egyik legkeresettebb játékosa volt az elmúlt egy évben, miután kiválóan futballozott a 2008-as Európa-bajnokságon, amelyen elődöntős volt az együttese.

A lap tudni véli, hogy Zsirkovért 20 millió euró körüli összeget fizet a Chelsea a CSZKA Moszkvának, amellyel a játékos két bajnoki címet, három Orosz Kupát és UEFA-kupát is nyert.

Zsirkovval ellentétben Alexandre Pato aligha lesz a Chelsea játékosa, pedig állítólag bőkezű ajánlatot tett érte a londoni klub. Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője kijelentette, a brazil csatár nem eladó, így a további ajánlatokat is visszautasítják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik