Élet-Stílus

Brazil tehetségre hajt a Barcelona

Az előző szezonban bajnok, valamint kupa- és BL-győztes Barcelona hivatalosan is bejelentkezett Keirrisonnért, a brazil Palmeiras 20 éves csatártehetségéért.

A csatárra vadászó katalán sztárcsapat nem sajnálja a pénzt a 20 esztendős talentumra; brazil lapértesülések szerint a Barca 15 millió eurós ajánlattal kopogtatott be Palmeiras ajtaján.

A brazil csapat honlapján tette közzé, hogy Keirrison nem játszik a vasárnapi, Santos elleni bajnok találkozón, és amíg nem dől el a sorsa, kimarad az együttesből.

Keirrisont több európai élklub is kinézte magának, és nyilván ebben jelentős szerepe van annak, hogy tavaly, még a Coritiba színeiben 21 találattal gólkirály volt a brazil bajnokságban.

Keirrison de Souza Carneiro idén januárban igazolt Palmeirasba, amelyben hét találkozón öt alkalommal volt eredményes. A játékjogát egyébként a Palmeiras mellett nyolcvan százalékban a Traffic Sports Marketing menedzseriroda birtokolja.

Toure hosszabbított

Yaya Toure szerződést hosszabbította Barcelonával. A 26 éves válogatott középpályás 2012-ig kötelezte el magát a spanyol bajnokhoz. Ha Toure idő előtt el akarja hagyni a katalánokat, 100 millió euró lesz a kivásárlási ára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik