Élet-Stílus

Arsavin kirúgta ügynökét

Megvált ügynökétől Andrej Arsavin, akit megleptek a magas angol adók; César Sánchez hosszabbított a Valenciával, míg Bred Schneider 35 évesen visszavonul.

Cissé a Panathinaikoszé

Véglegessé vált, hogy Djibril Cissé a Panathinaikosz együtteséhez szerződik. A francia támadó 56 bajnokin 24 gólt lőtt a Marseille-ben, majd 2006-ban a Liverpoolhoz igazolt.
Cissé később visszatért a francia kikötővárosba, majd szerepelt az angol Sunderlandnél is kölcsönben, pénteken aztán nyolcmillió euróért aláírt az athéni zöld-fehérekhez.

Givet négy évre írt alá Blackburnben

Négyéves szerződést kötött Gaël Givet a Blackburn Roversszel. Az Olympique Marseille védője az elmúlt szezonban már kölcsönben a Premier League-ben vitézkedő csapatnál szerepelt. A 12-szeres francia válogatott védő január óta 14 mérkőzésen lépett pályára Sam Allardyce együttesében.

César Sánchez marad a Valenciában (MTI/EPA)

César Sánchez marad a Valenciában (MTI/EPA)

Erősített a Depor

A Deportivo La Coruna egy évre kölcsönvette Brayan Angulót, a Leixoes SC 19 éves játékosát. Amennyiben Angulo beválik, a Depornak opciós joga van a végleges megvásárlására.

Valencia: marad a veterán kapus

Újabb egy évre aláírt a Valenciához César Sánchez. A Reallal BL-t nyert 37 éves kapus januárban érkezett a Tottenhamből a Mestallába, ahol idén tavasszal 18 bajnokin védett.

Csere a kispadon

Nelo Vingada váltja Manuel Cajudát a Vitória kispadján. A portugál bajnokság nyolcadik helyezettje ingyen megszerezte Alexet, a Wolfsburg védője három évre szegődött a Vitóriához.

Bernd Schneider visszavonult

Gerincsérülése miatt visszavonul Bernd Schneider. A Carl Zeiss Jenánál nevelkedett játékos legnagyobb sikereit Leverkusenben érte el, ahol 263 mérkőzésen 35 gólt szerzett, kétszer második lett a Bundesligában és 2002-ben BL-döntőt játszott. „Schnix” a német válogatottban 81 találkozón négyszer volt eredményes, 2002-ben vb-döntőben szerepelhetett Brazília ellen.

Arsavin inkább egyedül intézi a dolgait (MTI/EPA)

Arsavin inkább egyedül intézi a dolgait (MTI/EPA)

Arsavin megvált ügynökétől

Kirúgta menedzserét Andrej Arsavin. Az orosz játékos Arsenalba igazolását Dennis Lachter segítette, ám Arsavin „kellemetlen meglepetéseket” talált a szerződésében, például meglepték a magas angliai adók. A jövőben saját maga intézi ügyeit.

Fizessen többet a szponzor!

Több pénzt szeretne a mezszponzortól a Liverpool. A vörösöknek a Carlsberg évi 10 millió fontot fizet, míg a MU 80, a Chelsea 50 milliót kap az Aontól, illetve a Samsungtól. A Liverpoolnak 2010-ig van szerződésük a dán sörgyárral, viszont júliusban lehetőség nyílik a jelenlegi szabályok felülvizsgálatára.

A „vörös ördögök

A „vörös ördögök” új ruhája (manutd.com)


Új mezben a Manchester United

Bemutatták a Manchester United új mezét. A elmúlt években megszokott egyszerű design után 2009/10-től egy nagy fekete elnyújtott V betű díszeleg majd Rooneyék mellkasán. Az új mez a száz évvel ezelőtt megnyitott Old Trafford előtt tiszteleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik