Élet-Stílus

Sevcsenko az AS Romában?

A moszkvai Szport-Ekszpressz értesülése szerint az AS Romában folytathatja pályafutását az ukránok korábbi aranylabdás labdarúgója, Andrij Sevcsenko.

Az orosz sportnapilap honlapján pénteken állt elő azzal a verzióval, hogy ha a fővárosi klub eladja a Manchester Unitednek Mirko Vucinicet, az ő helyére kerülhet át az AC Milantól a római „farkasok közé az ukrán aranylabdás támadó.

Ugyanakkor további előfeltétele is van a klubváltásnak: a csatár játékjogát birtokló Chelsea-nek is dűlőre kell jutnia a Romával.

A római klub egyébként tavaly nyáron is érdeklődött Sevcsenko iránt, az ukrán labdarúgó azonban kölcsönjátékosként az AC Milannál kötött ki, csakhogy alig-alig játszott a szezonban.

Az olasz klub leszögezte, hogy csak abban esetben igazolja le a 32 esztendős Sevcsenkót, ha csökkentik jelenlegi fizetését.

David Villa nem eladó

„A Valencia vezetése megváltoztatta korábbi álláspontját, és azt közölte velünk, hogy mégsem válik meg a játékostól, aki három élklubbal is tárgyalásokat folytatott” – mondta José Luis Tamargo, az Európa-bajnok spanyol csatár ügynöke. Villáért, aki jelenleg a Konföderációs Kupán szerepel, a Real, a Barcelona és a Chelsea versengett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik