Élet-Stílus

Rossz fogú védőt nem igazol a Milan

Fogászati probléma miatt nem szerződteti a Milan Cissokhót, a Porto védőjét. A liverpooli Dossena szerint félreértés, hogy ment volna a Juventusba. Rövid focihírek.

Portóban marad a Milan kiszemeltje

Aly Cissokho, a Porto francia balhátvédje nem kell a Milannak. Az orvosi vizsgálatok során olyan fogbetegséget találtak a játékosnál, amely később csont- és izomfájdalmakhoz vezethet. Cissokho a Rossoneri első nagy idei igazolása lett volna: 15 millió eurót kínált érte a klub a Portónak. A Milan megpróbálta rábírni a portugálokat hátvédjük kölcsönadására, ám ebbe a luzitánok nem egyeztek bele.

Akik erősödtek

Erősít az Almería. Hugo Sanchez csapata három évre leigazolta a Boca Juniors kolumbiai középpályását, Fabián Vargast. A 29 éves játékos 2001-ben Copa Américát nyert a válogatottal, 2006-ban pedig klub-világbajnokságot az Internacionallal.

Hazatér Derbyshire (mti/epa)

Hazatér Derbyshire (mti/epa)

Megegyezett az Olimpiakosz a Blackburn Roversszel Matt Derbyshire véglegesítéséről. A görög bajnok négy évre szerződtette a 23 esztendős, a csapatnál az elmúlt szezonban kölcsönben futballozó támadót.

Mali válogatott védőt vásárolt a Monaco. A 29 éves Djimi Traore játékjogáról a Portsmouth-szal állapodtak meg a hercegségbeliek, ám a játékos az előző idényben a Birminghamben szerepelt. Traore két évre kötelezte el magát 2004 BL-döntőséhez.

2011-ig kölcsönvette a Hannover Constant Djakpát a Bayer Leverkusentől. A 22 éves elefántcsontparti a most véget ért Bundesliga-szezonban kilenc találkozón lépett pályára.

Dossena mégse menne

A napokban még arról szóltak a hírek, hogy Dossena hazatérne Olaszországba, csütörtökön azonban már a Liverpoolban maradásáról beszélt. A Vörösök balhátvédjét a Juventusszal hozták kapcsolatba, ám az olasz válogatott játékos szerint ez kizárólag az újságírók hibája.

“Sose mondtam, hogy el akarok menni a Liverpoolból, ezt csak az újságírók terjesztették, de nem ez az igazság” – idézte Dossenát a tribalfootball nevű site

Ajánlott videó

Olvasói sztorik