Élet-Stílus

Agüero évi 13 millió euróért futballozna Londonban

Sergio Agüero irreálisnak tűnő követelése miatt könnyen meglehet, hogy a Chelsea lemond a 21 esztendős argentin támadó szerződtetéséről.

A Daily Telegraph című brit lap szerint a londoni klub vezérigazgatója, Peter Kenoyn már megkezdte a tárgyalásokat az Atlético Madrid elöljáróival az argentin játékos átigazolása kapcsán, ugyanakkor hamar pont kerülhet az ügy végére…

Megkopasztaná a Chelsea-t

Megkopasztaná a Chelsea-t

A csatár képviselői ugyanis irreálisnak tűnő követeléssel álltak elő, a hírek szerint heti 250 ezer eurót, azaz évi 13 millió eurós (3,6 milliárd forint) fizetést követelnek Sergio Agüero számára a Chelsea-től, amely emiatt könnyen visszaléphet az üzlettől.

Csak az összehasonlítás kedvéért: a hírek szerint Cristiano Ronaldo keres majd ennyit a Real Madridnál, ugyanakkor például Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) és Kaká (Real Madrid) ennél kevesebbet, 12, illetve 9 millió eurót tehet zsebre évente.

Arról nem is beszélve, hogy Sergio Agüero szolgálatairól horribilis összegért hajlandó csak lemondani az Atlético Madrid, 50 millió eurós transzferdíjról hallani, ami brit átigazolási rekord lenne, tekintve, hogy az eddigi csúcstartó, a brazil Robinho 40 millióért került tavaly szeptemberben a Manchester Cityhez a Realtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik