Élet-Stílus

Fiatal magyar reménység a Klicsko-gálán

Magyar szereplője is lesz az idei nyár talán legjobban várt bokszrendezvényének. Közel 60 ezer néző előtt bizonyíthat az egyelőre makulátlan mérlegű Vető Gábor, aki nem sokkal később itthon is ringbe száll.

Fiatal magyar reménység a Klicsko-gálán 1

A BoxRec.com-on már több napja olvasható információt kedden este az érintett menedzsment is megerősítette, így gyakorlatilag eldőlt, hogy Vető Gábor (6-0-0, 5 ko) személyében magyar öklöző is szorítóba léphet a június 20-i Vlagyimir Klicsko vs Ruszlan Csagajev nehézsúlyú világbajnoki mérkőzéssel fémjelzett gála programjában.

A 20 éves könnyűsúlyú Vetőnek már lekötött találkozója van július 25-ére (ekkor hazai pályán, azaz Várpalotán vívhat WBC ifjúsági eliminációs mérkőzést), de ezt megelőzően Gábor szombaton a török Omer Yilmaz (0 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) ellen javíthatja makulátlan rekordját.

A rendezvényt hazánkban a Sport1 csatorna élőben közvetíti, de jelenleg nem lehet biztosat tudni arról, hogy a gála kora esti programjában sorra kerülő Vető vs Yilmaz találkozó bekerül-e a nemzetközi televíziós programba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik